Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Огляд однополюсних автоматичних вимикачів Siemens та ABB

Всім нам хочеться купити автоматичний вимикач для об’єктів нерухомості так, щоб не було дорого, але і щоб він працював і виконував свої функції довго і якісно. У цьому огляді розглянемо захисні автоматичні вимикачі 1-фазні провідних електротехнічних компаній ABB і Siemens. Ці виробники вже давно на ринку і добре себе зарекомендували, ціновий сегмент практично однаковий, але як правило автомати Siemens дорожчі. За статистикою продажів близько 10 років шлюб і повернення продукції зустрічалися дуже рідко, у Siemens і ABB – одиниці, і то як правило через неправильний монтаж або обслуговування. Неспроста ці виробники впевнено надають на свої автомати один рік гарантії. Сіменс і АББ впевнені в своїй продукції.

Автомати ABB

Автомати Серії S201-203, SH201-203 виробляються тільки в Німеччині на заводі Штоц-Контакт автомати фірми ABB доступні за ціною і за наявністю в складах компанії «Монада», офіційного партнера дистриб’ютора ABB. Тому на них ви можете зібрати свій розподільний щит для будинку або на виробництві. У ABB існують дві серії модульних автоматичних вимикачів, які можна використовувати у себе вдома або на об’єкті – це S200 і SH200L.

Серія S200 більш сучасна і має ряд переваг над SH200L, через що ціна на S200 трохи вище.

Саме відмітнаперевагу серії S200 – можливість використання подвійних клем. З їх допомогою можна без особливих зусиль зробити монтаж проводу різних перетинів і це з’єднання буде надійним.

Друга перевага подвійної клеми в серії S200 – це можливість надійного підключення гребінки. Якщо в щитку в ряду стоїть багато автоматичних вимикачів, то їх потрібно підключати розподільною гребінкою. У серії S200 є вбудований індикатор включення – відключення. Він являє собою невелике віконце з прапорцями різних кольорів. Індикатор знаходиться під важелем управління.

Автоматичні вимикачі серії S200 випускаються у всіх час-струмових характеристиках, а SH200 тільки характеристики “C”. Якщо вам потрібна характеристика “B”, то необхідно придбати тільки автомат S200.

Автомати Siemens

Siemens виробляється в Німеччині (переважно серія SY), Чехія і Румунія (Серії SJ, SX).

Модульний автомат з відключаючею здатністю 6 кА призначений для захисту ланцюгів змінного струму від короткого замикання і перевантаження. Може бути використаний як головний вимикач для роз’єднання або гарантованої ізоляції. Має можливість установки додаткових контактів і контактів спрацьовування. На ручці управління передбачена колірна індикація комутаційного стану автомата. Приєднувальні клеми мають квадратний перетин для одночасного підключення штирьових шин з кабелями перерізом 0.75 до 35 мм 2. Пристрій забезпечено ефективним захистом від випадкового дотику при управлінні механізмом зняття / установки автомата на DIN-рейку.

Виробники Siemens і ABB роблять автоматичні вимикачі дуже “м’якими” в роботі. Дуже рідко відбуваються поломки автоматів.

Якщо у Вас є питання по автоматах ABB, Siemens, або електроустаткування провідних світових виробників – телефонуйте нам в компанії «Монада», тел. – (061) 228-57-20.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.