Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

На Правому березі в Запоріжжі компанією «Монада» був встановлений ІТП

У багатоквартирному будинку по вул. Товариська 58 (Бородинський мікрорайон) компанією «Монада» був встановлений і запущений в роботу індивідуальний тепловий пункт (ІТП), що дозволяє регулювати витрату тепла в батареях.

На ІТП була встановлена ​​автоматика управління компанії Siemens, помпи з частотним регулюванням виробництва компанії Wilo, і розбірний пластинчастий теплообмінник. На всю запірну арматуру були застосовані термоізолюючі чохли для виключення тепловтрат.

Так само ІТП обладнаний WEB шлюзом, що дозволяє управляти обладнанням віддалено, за допомогою звичайного комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет.

В ІТП стоять датчики, які визначать різницю температури зовнішнього повітря. Залежно від похолодання насоси починають прискорювати обмін теплоносія, тому будинок не охолоджується. Головний ефект нової системи – економічний, мешканці відчують з приходом холодів. Сьогодні у всіх квартирах цього будинку однакова температура повітря коштом рівномірної подачі та розподілу тепла.

Наш сайт ІТП: http://itp.biz.ua/

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.