Запоріжжя: бул. Парковий 1Б, 69006 • Пн-Пт: 9.00-17.00
Дніпро: вул. Івана Акінфієва, 18, 318• Пн-Пт: 9.00-17.00

Тел: (061) 228-57-20
Тел: (056) 794-38-39

Компанія «Монада»

Постачання електрообладнання для промисловості, будівництва, енергетики.

Поставки електрообладнання: Siemens, Weidmuller, Theben, АВВ, Conta-Clip, Pfannenberg, та інші.

Інструменти для електромонтажних робіт

Для виконання електромонтажних робіт знадобитися різноманітний інструмент. Професійний майстер використовує у своїй роботі діелектричні викрутки, пасатижі, кусачки з захистом від ураження електричним струмом до 1000 В; інструмент для зачистки від ізоляції проводів і кабелів; інструмент для опресовування наконечників, та інше електрообладнання, яке використовується під час електромонтажних робіт.

Економити на інструменті можна, дешеві вироби підведуть працівника в най невідповідний момент. Не варто забувати та про те, що все, що використовується в електромонтажних роботах має відповідати нормам безпеки. Отже, збираючись купувати електромонтажний інструмент, ви повинні орієнтуватися виключно на продукцію провідних виробників:

Інструменти для електромонтажних робіт Conta-Clip

Інструменти для електромонтажних робіт Phoenix Contact

Інструменти для електромонтажних робіт Weidmuller

Компанія «Монада» готова надати вам, вашій майстерні або лабораторії повний комплект корисного інструменту та електрообладнання для того, щоб можна було виконувати електротехнічні роботи в строк і домагатися якісного результату.

Останні новини

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – роз’єм для плат з технологією SNAP IN

OMNIMATE® 4.0 від Weidmueller – надійний роз’єм для плат з використанням передової технології SNAP IN. Ця інноваційна система дозволяє підключати провідники без використання будь-яких інструментів, забезпечуючи максимальну ефективність у процесі з’єднання. Процедура монтажу зводиться до простого клацання: провідник просто вставляється в відкриті точки з’єднання, і фіксатор надійно закриває його на місці.

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Weidmuller – серія некерованих комутаторів EcoLine

Лінійка некерованих комутаторів EcoLine вражає продуктивністю, залишаючись компактною за розмірами. Ці комутатори є основним активним засобом мережі і пропонують максимальну простоту в управлінні.